خلاصه ای از گزارش کارآموزی :
آشامیدنیها به طور کلی مواد غذایی هستند که برطرف کننده نیازهای غذایی نیستند، بلکه از آنها برای رفع عطش و مقداری هم محرک هستند، مثل چای و قهوه در یک دستهبندی کلی نوشابهها به سه دسته تقسیم میشوند:
- آشامیدنیهای غیرگازدار محرک
- نوشابههای غیرالکلی
- نوشابههای الکلی
دسته اول شامل: قهوه، چای، آشامیدنیهای کاکائویی و شکلاتی
دسته دوم: آبهای معدنی و چشمه، آب میوه، شربت و لیمونادها
دسته سوم: آب جو و شراب
آشامیدنیها از اهمیت زیادی در صنعت برخوردار هستند، چون حاوی بسیاری از مواد مغذی مثل ویتامینها هستند که تابع قوانین مربوط به مواد غذایی هستند و از سوی دیگر این فرآیندها در حجم زیادی به مصرف میرسند. یک نوشتابه سبک عمدتاً شامل آب، شکر، ترکیبات طعم دهنده یا آب میوه و سایرا فزودنیهاست. طعم و مزه محصول نهایی یکی از فاکتورهای بسیار مهم در تولید اینگونه نوشابههاسا که توسط تعادل بین اسیدیته، شیرینی، شفافیت، وجود طعم دهنده، عطر کوورت Tarbidity و تازگی محصول مشخص میشود.…..
گزارش کارآموزی کارخانه نوشابهسازی زمزم گرگان حاوی مطالب زیر میباشد :
- مقدمه
- تاریخچه و معرفی شرکت
- شرح فعالیتهای شرکت
- آب
- تصفیهخانه آب
- تانک گچگیرخانه
- خط تولید
- طرز تهیه نوشابه در ظروف PET ۵/۱ لیتری
- طرز تهیه نوشابه در ظروف PET 300 سیسی
- عصاره
- آزمایشات شیمیایی
- آزمایشات مربوطه به تصفیهخانه آب
- تصفیه فاضلاب
- ویژگی نوشابههای گازدار
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات :۳۸
برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید
خرید با تمامی کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.